Velkommen til Fjellknatten barnehage

Fjellknatten er en liten oversiktlig barnehage, der barna våre er i sentrum. Vi legger vekt på å ha tid til hverandre, og at "alle" barna skal sees. Vi ansatte er positive og glad i barnehagen vår, og vi legger vekt på å formidle gode verdier og tradisjoner.

Vi er også mye ute og liker fysisk aktivitet i frisk luft, og ønsker å bidra til at barna blir glad i naturen. Vi vet at barnas motorikk er av stor betydning for barnas helhetlige utvikling. Barnehagen ligger i et rolig boligområde i Fjellveien iVåglia, og vi har skogen som nærmeste nabo.

Fjellknatten er en privat barnehage og eies og drives av Ytre Enebakk Kvinne- og familieforbund.

Vi vektlegger glade og trygge barne, uteliv, turer, naturopplevelser og sosial kompetanse. Hos oss skal alle føle seg velkommen og godt ivaretatt.

Vi serverer 8 - 9 måltider i uka. Se mer informasjon om mattilbudet under "praktisk info".